Exardiv-Com SRL

Exardiv-Com SRL a fost fondată în august 2004 ca o intreprindere de producere şi export a fructelor si legumelor. Actualmente activitatile de bază a întreprinderii este producerea, colectarea , depozitarea si exportul de fructe și legume din R. Moldova in Europa, Rusia si țările C.S.I.

Întreprinderea dispune de livezi de măr, cireș, piersic, prune. Deasemenea, întreprinderea dispune de o bază cu o suprafata de 5,3 ha, unde este amplasată producerea lădițelor de lemn. Întreprinderea este un actor important pe piata de legume și fructe, atât din zona dată, cât și din întreaga țară, achiziționând materie primă de producție autohtona de la persoanele fizice si juridice, cât și participând la exportarea producției peste hotarele țării.

Exardiv-Com SRL este membru activ al Asociaţiei Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”.

Baza de producere a Exardiv-Com SRL este amplasata in satul Revaca mun. Chisinau la o distanta de 17 km in direcția sud-est de municipiul Chișinău, capitala Republicii Moldova , 3,5 km de la calea ferata si traseul international Chisinau-Odesa. Având o amplasare geografică favorabilă Societatea Comerciala are posibilitatea de a desfasura cu succes o activitate fructuoasa deoarece si livezele si terenurile arabile se afla in imediata apropiere a intreprinderii.


Tel/Fax:


+(373-22) 28-33-73

Contact Express


Numele*

Email*

Subiect

Mesaj

Anti-spam
9+1=?